Auto gume za VW, Audi, Porsche, Seat, Škoda, Mercedes, BMW, Fiat, Citroen, Peugeot, Ford, Toyota, Alfa Romeo

Auto gume beograd

Zimske gume, letnje gume i gume za sve sezone za različite tipove vozila. Veliki izbor modela po povoljnim cenama. Auto gume za sve tipove putničkih automobila, od R13 do R20. Akcijsko sniženje cene guma uoči početka letnje i zimske sezone. Online prodaja auto guma – odlučite se za letnje gume ili zimske gume i isporuka u Srbiji krenuće istog dana. Najnoviji modeli Michelin, Goodyear, Bridgestone, Continental, Pirelli i Dunlop guma, najbolje cene Hankook, Kleber, BF Goodrich, Tigar, Barum, Matador i Sava guma.

 
 

www.tigar.com

Tigar gume


 www.michelin.com
 

Michelin gume


 www.klebertyres.co.uk
 

Kleber gume

ZAŠTO TREBA MONTIRATI SVE ČETIRI ZIMSKE GUME?

 

Najbolje je staviti zimske gume na sva četiri točka. Ako ste stavili zimske gume na prednju osovinu, one moraju biti stavljene i na zadnju. U suprotnom, može doći do zanošenja, proklizavanja pa čak i zaokretanja vozila u krivinama. S druge strane, ako se zimske gume postave na zadnju osovinu, preporučljivo je da budu stavljene i na prednju osovinu. U suprotnom, može vam se desiti da pri skretanju prednje gume izgube prijanjanje i vozilo nastavi pravo.

ŠTA ZNAČI M+S OZNAKA NA GUMAMA?

 

Auto Gume sa oznakom M+S (Mud & Snow) i simbolom planina/snežna pahuljica oznaznačavaju zimsku gumu.

ŠTA ZNAČI M+S OZNAKA NA GUMAMA?

 

Auto Gume sa oznakom M+S (Mud & Snow) i simbolom planina/snežna pahuljica oznaznačavaju zimsku gumu.

KOJE SU RAZLIKE IZMEĐU ZIMSKIH I LETNJIH GUMA?

Već na prvi pogled, jasno su vidljive razlike između letnjih i zimskih guma. Dezen, odnosno gazeća površina, je vizuelno sasvim drugačiji, pa su kod zimskih guma šare dublje i šire, a postoji i mnogo malih, sitnih kanala koji svi zajedno omogućavaju bolje prijanjanje, trakciju i odvođenje vode i snega. Veoma bitna razlika je u samoj smesi gume, koja je kod zimskih znatno mekša. Inače, zimske gume na svojim bokovima imaju oznaku S ili Snow i znak pahuljice u planini, a uglavnom se nalazi M+S što označava Mud and Snow (blato i sneg).

Prodaja


tel. 011/319-24-93
office@vsgroup.co.rs  

adresa

Tošin bunar 188
Lokal 23 i 24
11000 Beograd, Srbija

radno vreme


Ponedeljak - Petak: 08h - 17h
Subota: 08h - 15h