Setovi kvačila

Sachs Kvačila

SETOVI KVAČILA, ZAMAJCI, PLIVAJUĆI ZAMAJCI, LAMELA, DRUK LAGER

sachs kvačila

Setovi kvačila, zamajci, plivajući zamajci, lamela, druk lager za VW, Audi, Porsche, Seat, Škoda, Mercedes, BMW, Fiat, Citroen, Peugeot, Ford, Toyota, Alfa Romeo
Uspjeh branda Sachs baziran je na beskompromisnoj inovativnosti koja je kombinirana s najvišom ekspertizom u razvoju i proizvodnji kvačila, i najvećom mogućom kvalitetom. Sachs je robna marka tvrtke ZF koja postoji već više od 112 godina, i jedan je od najvećih dobavljača kvačila za automobilsku industriju s ukupnim godišnjim prometom od 12 milijardi eura. S više od 60.000 zaposlenih širom svijeta, tvrtka opskrbljuje proizvođače vozila kao i slobodno tržište zamjenskih dijelova. Kvačilo omogućava udobno pokretanje vozila iz stanja mirovanja i zaustavlja prijenos snage od motora do dijelova za transmisiju u trenutku mijenjanja brzina ili kad je vozilo u praznom hodu. Kako je kvačilo spona između motora i dijelova za prijenos snage i vrlo važan sigurnosni dio svakog automobila, Sachs kvačila su razvijena tako da garantiraju pouzdan prijenos snage i mijenjanje brzina bez poteškoća.
Kvačilo se uglavnom sastoji od lamele, korpe i potisnog ležaja, iako ima i različitih konstrukcija kvačila ovisno o potrebama aplikacija. Svi dijelovi kvačila su usklađeni tako dosegnu isti radni vijek. U slučaju da se neki od dijelova pokvari, obvezno se sugerira promjena kompletnog kvačila. Iz tog razloga, Sachs je kreirao idealno rješenje s velikim asortimanom setova kvačila, koji uključuju i mast za lakšu ugradnju. Sachs kvačila su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu autodijelova zbog svoje iznimne kvalitete i dugog vijeka trajnosti, što potvrđuje i informacija da 35 000 kvačila i 16 000 potisnih ležajeva napušta tvrtku svaki dan. Ti dijelovi su dostupni u više od 5000 varijanti u kvaliteti originalne opreme.

Prodaja


tel. 011/319-24-93
office@vsgroup.co.rs  

adresa

Tošin bunar 188
Lokal 23 i 24
11000 Beograd, Srbija

radno vreme


Ponedeljak - Petak: 08h - 17h
Subota: 08h - 15h